Middagstips! Panerad fläsksnitzel

Här kommer ett lite lyxigare vardagsmattips igen. Denna gång panerad fläsksnitzel med mozzarellasallad.


Jag har vetemjöl, ströbröd och sesamfrön i min planering och snitzeln doppas i ägg innan. 


Klyftpotatis i ugn från Skäve.


Det är inte nu du ska spara på fettet, om du gör det kommer det bli bränd panering.


Världens lättaste mozzarella, tomat, lök, olivolja och salt. Om man vill vara lite lyxigare ha i färsk basilika.


Resultatet, gott men inte för en viktväktarkost;)

/ Erica 

Kommentarer
Hillevi säger:

Det ser väldans gott ut, själv har jag ätit skinkomelett och massor med paprika, ha en fin kväll

2013-12-09 | 17:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback